ساعت کار نمایشگاه کتاب ۱۴۰۱


ساعت کار نمایشگاه کتاب ۱۴۰۱

مردم می‌توانند از ۲۱ اردیبهشت ماه از سی و سومین نمایشگاه بین المللی کتاب بازدید کنند.


۲۱ اردیبهشت ماه؛ زمان آغاز بازدید حضوری مردم از نمایشگاه کتاب

مردم می‌توانند از ۲۱ اردیبهشت ماه از سی و سومین نمایشگاه بین المللی کتاب بازدید کنند.

معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: سی و سومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از ۲۱ اردیبهشت ماه آغاز به کار می‌کند و علاقه مندان می‌توانند از همان روز برای بازدید حضوری و خرید کتاب به مصلای تهران مراجعه کنند. ساعت بازدید نمایشگاه مانند روز‌های قبل ااز ساعت ۱۰ صبح تا ۸ شب است. سعی می‌کنیم از حداکثر زمان برای حضور مخاطبان در این رویداد ادبی استفاده شود

بنابه گفته یاسر احمدوند با پیش‌بینی‌های انجام شده و با همکاری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی یارانه درنظر گرفته شده برای ارسال کتاب‌های خریداری شده از نمایشگاه مجازی دو برابر افزایش یافته است.. خریداران هیچ هزینه‌ای بابت مرسولات پستی پرداخت نمی‌کنند از سوی دیگر مرسوله ناشران هم تا مبلغ ۷۵ هزار تومان رایگان ارسال می‌شود. بیش از این مبلغ از تخفیف‌های حداکثری بهره مند می‌شوند.

قابل پیش‌بینی نبودن شرایط آینده کشور از لحاظ میزان شیوع کرونا مسئله مهمی بود که امکان تصمیم‌گیری در لحظه را از برگزار کنندگان می‌گرفت، با همه این توصیف‌ها از دو ماه پایانی سال ۱۴۰۰ کار برگزاری نمایشگاه آغاز شد. همکاران کار را شروع کردند.

رئیس سی‌وسومین دوره نمایشگاه بین‌المللی می‌گوید: در روز‌های ابتدایی امسال برای ثبت‌نام ناشران در سی و سومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران اطلاع رسانی شد. عریض شدن راهرو‌های نمایشگاه و اضافه شدن امکان¬های تهویه در سالن¬های اصلی، نظارت بر واکسینه شدن دو دوز تمام متصدیان و دست‌اندرکاران نمایشگاه و همکاری سازمان هلال احمر و دانشگاه علوم پزشکی برای بررسی میدانی و تزریق واکسن در فضای نمایشگاه تمهیداتی است که برای رعایت دستور العمل‌های بهداشتی مقابله با بیماری کرونا اندیشیده شده است.

وی اظهار می‌کند: بیش از ۲ هزار و ۸۰۰ ناشر در فضای حضوری و مجازی تصریح کرد: بیش از ۱۷۰۰ ناشر به صورت حضوری در نمایشگاه شرکت کرند و با مخاطبان و مردم برای تبادل نظر درباره آثارشان و فروش آثار ارتباط مستقیم خواهند داشت. آثار ناشرانی که در نمایشگاه غرفه دارند در سایت نمایشگاه هم در معرض دید و فروش مردم گذاشته¬ شده است. علاوه بر این حدود ۱۱۰۰ ناشر هم در سایت نمایشگاه مجازی حضور دارند.

براساس آخرین آمار غیر از بخش بین¬الملل که تعدادی از کشور‌ها به صورت غرفه متمرکز در بخش بین¬الملل و بازار جهانی حضور دارند، بیش از ۱۵۰ ناشر خارجی در نمایشگاه شرکت می‌کنند. همه ناشران در فضای مسقف مستقر می‌شوند.

تخفیف در نظر گرفته شده برای خرید کتاب از سی و سومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران در بخش فروش مجازی و حضوری به ۱۰ درصد می‌رسد. در سقف یارانه برای دانشجویان و طلاب ۳۵۰ هزار تومان و برای اساتید ۶۰۰ هزار تومان در نظر گرفته شد. وزارت ارشاد اسلامی و حامیان نمایشگاه بیش از چهل درصد این مبلغ را متقبل می‌شوند؛ و مخاطبان مابقی را پرداخت می‌کنند. یکی از مهم‌ترین دلایل ارائه بن‌های تخفیف در فروش مجازی زمینه‌سازی برای نهادینه‌کردن فرهنگ فروش مجازی کتاب است

احمدوند می‌گوید: هم اکنون غرفه بندی بخش¬هایی از سی و سومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران نمایشگاه انجام می‌شو. د. از جمله آن‌ها می‌توان به بخش کودک، دانشگاهی و بخش آموزشی اشاره کرد که در خارج از شبستان مستقرمی شوند مطابق سال‌های گذشته فضای غرفه چند روز قبل از نمایشگاه در اختیار ناشران قرار می‌گیرد. اتوبوسرانی در زمینه انتقال مسافران به سی و سومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران کمک می‌کند.. قطار‌های ذخیره مترو برای پشتیبانی از مسافران و بازدیدکنندگان تدارک دیده شده است.

مردم و بازدیدکنندگان از سی و سومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران ضمن تزریق دو دز واکسن و رعایت دستورالعمل‌های ابلاغ شده از سوی ستاد مقابله با کرونا مراقبت‌های لازم را انجام دهند تا نتایج مثبت کاهش بیماری که با همکاری مردم اتفاق افتاده است در زمان برگزاری نمایشگاه هم به سطح حداکثری خود برسد.

برچسب‌ها

میزبانی سی‌وسومین نمایشگاه کتاب تهران بعد از ٣ ساعت دوباره به مصلی بازگشت

تهران- ایرنا- رییس مرکز ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری اعلام کرد سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران به میزبانی مصلی امام(ره) برگزار خواهدشد و شهرآفتاب از سال ۱۴۰۲ میزبان این رویداد فرهنگی خواهد بود.

به‌گزارش خبرنگار کتاب ایرنا؛ عصر چهارشنبه (۲۴ فروردین‌ماه ۱۴۰۱) هفتادوسومین جلسه شورای ترافیک شهر تهران که با حضور علیرضا زاکانی شهردار تهران و نماینده دستگاه‌های مسئول در حوزه حمل و نقل پایتخت برگزار شد، در این جلسه بحث و تبادل نظر درخصوص برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب در سال ۱۴۰۱ به عنوان اولین دستور جلسه شورای ترافیک شهر تهران‌ قرا گرفت و درنهایت تیتر خروجی این جلسه آن بود که «شهر آفتاب میزبان نمایشگاه بین‌المللی کتاب شد».

دو سال محاق و در نهایت برداشتن گام سی‌وسوم در اردیبهشت ۱۴۰۱

بعد از پشت سر گذاشتن سال‌های ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ خورشیدی و هم‌زمان با شیوع ویروس کرونا در کشور که بسیاری از برنامه‌های عرصه فرهنگ و هنر را دست‌خوش تغییر قرارداد؛ از سوی مسئولان و مدیران فرهنگی کشور مقرر شد تا در راستای مقابله با این ویروس، تلاش برای شکستن زنجیره شیوع آن و در راستای حفظ سلامت شهروندان نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران که تا دوره سی‌ودوم به شکل مستمر و هرساله برگزار می‌شد؛ برای گام نهادن به دوره سی‌وسوم خود مجبور به دو سال در محاق ماندن باشد.

درنهایت اسفند ۱۴۰۰ از زبان یاسر احمدوند معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تاکید شد که با توجه به ایمنی نسبی جامعه در سایه تسریع روند واکسیناسیون و بازگشت بسیاری از فعالیت‌ها و اقدامات در تمامی عرصه‌ها از جمله عرصه فرهنگ و هنر به شرایط عادی؛ بعد از دو سال وقفه، نمایشگاه سی‌و سوم کتاب تهران در اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۱ خورشیدی به شکل فیزیکی و مجازی برگزار خواهد شد.

از همان زمان بحث میزبانی این رخداد به‌عنوان یکی از مباحث محوری از سوی بدنه نشر، کارشناسان، دست‌اندرکاران و مدیران امور فرهنگی کشور مطرح شد. مصلی حضرت امام‌خمینی(ره) و شهر آفتاب به‌عنوان دو گزینه نهایی برای میزبانی از بزرگ‌ترین رویداد فرهنگی کشورمان -نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران- معین شد.

رفت و برگشت میزبانی نمایشگاه کتاب از شهرآفتاب به مصلی

نمایشگاه کتاب امسال در مصلی تهران برگزار خواهد شد و شهرداری تهران نیز به امید خدا با همه توان در کنار وزارت ارشاد، خادم اصحاب فرهنگ و مردم عزیز خواهد بود

هرچند صحبت، دیدگاه و آرای کارشناسان درباره محاسن و معایب هر دو محیط میزبان این رخداد به‌عنوان فصل مشترک برگزاری سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران مطابق همیشه در محافل فرهنگی در راس مباحث قرار داشت؛ درنهایت عصر چهارشنبه (۲۴ فروردین) هم‌زمان با برگزاری هفتادوسومین جلسه شورای ترافیک شهر تهران به‌عنوان یکی از خروجی‌های این جلسه، شهر آفتاب به‌عنوان میزبان نمایشگاه سی‌وسوم کتاب تهران شناخته شد.

اما ساعتی بعد و در حوالی ساعت ۲۳ شامگاه ۲۴ فروردین‌ماه عبدالمطهر محمدخانی رییس مرکز ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری تهران با انتشار توئیتی اعلام کرد که میزبانی شهر آفتاب از نمایشگاه کتاب تهران به‌سال آینده ۱۴۰۲ منتقل شده‌است و اردیبهشت ۱۴۰۱ خورشیدی، مصلی حضرت امام‌خمینی(ره) به‌عنوان میزبان گام سی‌وسوم نمایشگاه کتاب تهران به جمع‌بندی و قطعیت نهایی رسیده است.

محمدخانی در توییت خود نوشته بود: نمایشگاه کتاب امسال در مصلی تهران برگزار خواهد شد و شهرداری تهران نیز به امید خدا با همه توان در کنار وزارت ارشاد، خادم اصحاب فرهنگ و مردم عزیز خواهد بود. درعین‌حال تلاش می‌کنیم با تمهید بهترین امکانات، زمینه انتقال این رخداد بزرگ فرهنگی را از سال ۱۴۰۱ به شهر آفتاب فراهم کنیم.

قطعیت میزباین مصلی، بازه زمانی یک ماهه و فرصت مناسب برنامه‌ریزی

به‌قطعیت رسیدن محیط میزبان نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران به‌عنوان بزرگ‌ترین رخداد فرهنگی کشور، منطقه خاورمیانه که رخدادی که در میان رویدادهای عرصه کتاب در جهان نیز نامی بزرگ برای خود دست‌وپا کرده‌است، آن هم به فاصله حدود یک ماه تا برگزاری می‌تواند اطمینان خاطر بیشتری به دست‌اندرکاران و مدیران برگزاری این رویداد همچنین ناشران شرکت‌کننده در این دوره نمایشگاه و البته مخاطبان و دوستداران یار مهربان قرار دهد تا در این بازه زمانی کوتاه، طی برنامه‌ریزی مناسب بتوانند بیشترین و بهترین بهره را از نمایشگاه کتاب تهران ببرند.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

شهر آفتاب میزبان نمایشگاه بین‌المللی کتاب شد

تهران – ایرنا – در جلسه شورای ترافیک شهر تهران مقرر شد، نمایشگاه بین المللی کتاب تهران در مجموعه…

همه چیز درباره سی‌وسومین نمایشگاه کتاب؛ یارانه فقط در بخش مجازی ارائه می‌شود حداقلِ تخفیف ۱۰درصد

تهران- ایرنا- سخنگوی شورای سیاست‌گذاری سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب با اعلام اینکه مخاطبان…

کتابفروشان نگران نباشند؛ «بهارانه» در راه است

تهران- ایرنا- معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اعلام برگزاری بهارانه کتاب ۱۴۰۱ بعد…

در پاسخ به کاربران فضای مجازی؛

وزیر ارشاد : نمایشگاه بین المللی کتاب تهران در مصلی برگزار می‌شود

تهران- ایرنا- وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پاسخ به یکی از کاربران فضای مجازی در صفحه اینستاگرام…

سرخط اخبار فرهنگ

سفیر تاجیکستان: به آینده همکاری‌های فرهنگی با ایران خوشبینم

تهران- ایرنا- سفیر تاجیکستان در ایران با تاکید بر این که محیط حاکم…

آیا سینماها جان می‌گیرند؟

تهران- ایرنا- سینمای ایران در سومین بسته اکران خود در سال ۱۴۰۱، از…

روز تعطیل نمایشگاه کتاب چگونه گذشت

تهران- ایرنا- کتاب‌ها با وجود تعطیلی روز سه‌شنبه همچنان با ما همراه…

مرحوم فاطمی‌نیا هیچگاه به مسائل حاشیه‌ای آلوده نشد

تهران- ایرنا- معاون سابق سیمای جمهوری اسلامی ایران گفت: مرحوم آیت…

ساعت کار نمایشگاه کتاب ۱۴۰۱