رهاورد۳۶۵ کل بورس


رهاورد۳۶۵ کل بورس

تحلیل وضعیت شاخص کل بورس امروز به همراه نمودار تحلیل تکنیکال کل بورس را در ره‌آورد ۳۶۵ ببینید.


ex -fo ma body

رهاورد۳۶۵ کل بورس

a Op io s = ‘key’ : ‘cca84b369ca46bd0ff88837f818f6873’, ‘fo ma ‘ : ‘if ame’, ‘heigh ‘ : 60, ‘wid h’ : 468, ‘pa ams’ : ; docume .w i e(” ‘ip ‘); رهاورد۳۶۵ کل بورس

ex -fo ma body

ex -fo ma body

این وب‌سایت یک موتور جستجوگر اینترنتی است و هیچ دخالت انسانی در دریافت و چینش مطالب وجود ندارد.

نویسنده : نادر | زمان انتشار : ۱۴۰۰-۰۶-۳۱ ۰۷:۲۴:۵۶

درحال لود مطلب …

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟

رهاورد۳۶۵ کل بورس

برچسب ها : ابزار تحلیل تکنیکال رهاورد

Ma 10, 2018 — معرفی ابزار تکنیکال ره آورد ۳۶۵. ۱۵:۳۲٫ برای ارسال نظر … هر سهمی و که میخوام تحلیل کنم باید از اول همه ی تنظیمات رو عوض کنم حتی اگه اعتباری … ادامه…

ره‌آورد ۳۶۵ برفراز بورس ، اخبار , نشانگر سبک و بازدهی بازار فرابورس , بیشترین کاهش مالکیت حقوقی , بیشترین حجم تقاضا … تحلیل تکنیکال شاخص کل بورس. ادامه…

Ma 11, 2018 — سلام با سپاس از همکاری شما من می خوام خط کوالیتی لاین رو به به اندیکاتور ایچیموکو اضافه کنم لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم. ۱۳ روز پیش هم دوست … ادامه…

انتقال داده امکان دریافت خروجی قیمت‌ها برای استفاده در نرم‌افزارهای تحلیل تکنیکال روزانه – هفتگی – ماهانه – سالانه. انتقال داده امکان دریافت خروجی قیمت‌ها برای استفاده … ادامه…

آموزش تحلیل تکنیکال | تحلیل تکنیکال بورس (اندیکاتور ایچیموکو). آرشیو آموزشهای تخصصی برای بانوان ۰۲۱۲۸۴۲۳۱۱۸٫ ۷۴۲ بازدید ۲ ماه پیش. ۴:۲۸٫ ادامه…

Aug 27, 2020 — یکی از ابزارهای کاربردی در تحلیل تکنیکال ابزارهای فیبوناچی قیمت است. بیشتر نرم افزارهای تحلیلی که ابزار فیبوناچی را در منوی ابزارهای خود … ادامه…

Jul 6, 2020 — ره آورد ۳۶۵ یک شبکه اجتماعی مبتنی بر ابزار تحلیل تکنیکال بوجود آورده که کمک می‌کند متخصصین مختلف تحلیل‌ها را با دیگران به اشتراک … ادامه…

ره‌آورد ۳۶۵ یک سایت اطلاع‌رسانی و شبکه اجتماعی سهام با امکانات پیشرفته تحلیل تکنیکی و بنیادی است. … اولین سامانه تحلیل تکنیکال تحت وب در بازار سرمایه ایران; امکان تعدیل قیمت سهام با روش‌های مختلف … مجموعه اطلاعات مالی شرکت‌ها; ابزار انتقال داده‌های معاملاتی به نرم افزارهای مختلف تحلیل تکنیکال … ahava d365.com ادامه…

Dec 6, 2020 — سالهاست که ره‌آورد ۳۶۵ نزد فعالین بازار سرمایه به‌عنوان یک جعبه ابزار … متنوع روی سایت ره‌آورد، خطای تحلیل تکنیکال را به‌شدت پایین می‌آورند.». ادامه…

با ابزارهای تحلیل،نقشه‌بازار،اندیکاتور،فیلتر،گزارش، اخبار،اوراق،تقویم،ارز،صندوق،آموزش وغیره ⬇️ ahava d365. … آموزش ره آورد … تحلیل . سری پستهای آموزش بورس ره آورد … Show Mo e Pos s f om ahava d365 … آموزش بورس و تحلیل تکنیکال. ادامه…

نمای روزانه بازار – مقدار و روند میان روز شاخص‌ها – نمادهای با بیشترین ارزش و حجم معامله – نمادهای با بیشترین حجم عرضه و تقاضا اطلاعات معاملاتی نمادها – اطلاعات آخرین … ادامه…

نرم افزار تحلیل تکنیکال آمی بروکر (amib oke ) بین تحلیلگران بورس ایران … سهولت استفاده، دارا بودن اکثر اندیکاتورها و ابزارهای موردنیاز تحلیل تکنیکال و عدم نیاز … لطفا سایت های تحلیل تکنیکال تحت وب ( مثل رهاورد ۳۶۵ ) رو هم معرفی و با هم … ادامه…

برای دانلود نرم افزارهای تحلیل تکنیکال مدنظر خود به جدول انتهایی این مقاله رجوع … دارا بودن ابزار فیبوناچی زمانی و انجام تحلیل‌های زمانی باقابلیت پاک کردن خط‌های … ادامه…

به دلیل اهمیت نرم افزارهای تحلیل تکنیکال، قصد داریم به صورت خلاصه این نرم افزارها را معرفی … این نرم افزار یک ابزار قدرتمند برای معامله گری حرفه ای می باشد. … سایت ره آورد ۳۶۵ و پلتفرم برخی کارگزاری‌ها، این امکان را به کاربر می‌دهند تا در محیط … ادامه…

Sep 6, 2020 — سایت ره‌آورد ۳۶۵ اخیرا یک به‌روزرسانی عمده را در منوهای خود انجام داده است که مخاطبینش را از هر ابزار دیگری برای تحلیل تکنیکال و بنیادی بی‌نیاز … ادامه…

رهاورد ۳۶۵ اولین سامانه تحلیل تکنیکال تحت وب در بازار سرمایه ایران و یک سایت … و تحلیلی، ابزار انتقال داده‌های معاملاتی به نرم افزارهای مختلف تحلیل تکنیکال … ادامه…

۲) ابزار تحلیل تکنیکال تحت وب رهاورد ۳۶۵٫ شرکت پردازش اطلاعات مالی مبنا از سال ۱۳۷۶ فعالیت خود را آغاز کرده است. وب‌سایت رهاورد ۳۶۵ یکی از محصولات این شرکت … ادامه…

من گوشیم xiaomi k20 p o هست ولی برای من نمودار پیشرفته یا همون تکنیکال رو که میزنم باز نمی کند و بعضی اوقات هنگ میکند و فورس کلوز میدهد ! ۹۹۱۰۲۱. جرا نمودار … ادامه…

اولین وب سایت تحلیل تکنیکی پیشرفته سهام با نام ره… آورد ۳۶۵ توسط شرکت پردازش اطلاعات مالی مبنا راه اندازی… سایت ahava d365 مجموعه امکاناتی از جمله ابزار … ادامه…

Sep 6, 2020 — ۳) رسم فیبوناچی لگاریتمی در سایت رهاورد ۳۶۵ … تکنیکال در اختیار کاربران قرار می‌دهد و مجهز به انواع و اقسام ابزارهای تحلیل تکنیکال می‌باشد. ادامه…

سایت ره آورد ۳۶۵ اخیراً یک به روزرسانی عمده را در منوهای خود انجام داده است که مخاطبینش را از هر ابزار دیگری برای تحلیل تکنیکال و بنیادی بی نیاز می کند. ادامه…

Oc 9, 2020 — فیلم رایگان آموزش جامع فارسی ره آورد ۳۶۵ برای دانلود مجموعه فیلم های آموزشی رایگان فارسی تحلیل تکنیکال اینجا کلیک کنید. ادامه…

دیتای خام نمودار های رهاورد و پنل تکنیکال آسا از یکجا تامین می گردد و با توجه به فرآیندی که روی دیتا پیاده می گردد خروجی ها می تواند متفاوت باشد. این اختلاف می تواند … ادامه…

تاریخ ۲۰ دی ۱۳۹۹

تاریخ ۰۶ شهریور ۱۴۰۰

نام

ایمیل

نظر

ارسال

تاریخ ۱۳ مهر ۱۴۰۰

تاریخ ۱۳ مهر ۱۴۰۰

تاریخ ۱۳ مهر ۱۴۰۰

تاریخ ۱۳ مهر ۱۴۰۰

تاریخ ۱۳ مهر ۱۴۰۰

رهاورد۳۶۵ کل بورس

تاریخ ۱۳ مهر ۱۴۰۰

تمامی حقوق محفوظ است!

این وب‌سایت یک موتور جستجوگر اینترنتی است و هیچ دخالت انسانی در دریافت و چینش مطالب وجود ندارد.

کاربرد متاتریدر ۴ تاریخ ۲۰ دی ۱۳۹۹

۰۳۱-۳۱۳۲۴۶۴۳

به منظور انجام تحلیل تکنیکال، استفاده از نمودار قیمتی دقیق مهم‌ترین بخش برای موفقیت تحلیل‌گر می‌باشد. پلتفرم‌های بسیاری نمودارهای قیمتی مختلف را ارائه می‌دهند و در بین این پلتفرم‌ها، وبسایت ره‌آورد ۳۶۵ از جمله بهترین و دقیق‌ترین نمودارهای قیمتی برای تحلیل تکنیکال را ارائه می‌دهند. در این مقاله به بررسی نحوه کار با بخش‌های مختلف این وبسایت می‌پردازیم.

تحلیل تکنیکال، نمودار قیمت، ره‌آورد ۳۶۵. Tech ical A alysis, P ice Cha , Rahava d365.

به منظور اجرای درست تحلیل تکنیکال، نمودار قیمتی باید از نظر پیشینه بیشترین تاریخچه تغییرات قیمت را ارائه دهد و در بازارهای سهامی، تعدیل‌های قیمت مرتبط با شکاف قیمتی ناشی از فعالیت‌های شرکت مثل افزایش سرمایه و تقسیم سود نقدی را به دقت انجام دهد. هرچقدر این دو پارامتر با دقت بیشتری ارائه شود، کیفیت تحلیل تکنیکال تحلیلگر افزایش می‌یابد. از طرفی، تنوع ابزارهای تکنیکال ارائه شده در کنار نمودار، باعث می‌شود که تحلیل‌گران با تنوع استراتژی تحلیلی بیشتری جذب استفاده از پلتفرم شوند. با توجه به اینکه وبسایت ره‌آورد ۳۶۵، داده‌های بازار بورس تهران را بر بستر نمودارهای قیمتی وبسایت T adi gView که از بهترین پلتفرم‌های تحلیلی بر مبنای وبسایت در دنیاست ارائه می‌دهد و همچنین بیشترین پیشینه نمادهای بازار بورس را با دقیق‌ترین تعدیل قیمتی نشان‌می‌دهد، استفاده از این پلتفرم توصیه می‌شود.

بعد از اولین ورود به وبسایت ره‌آورد ۳۶۵ با آدرس ahava d365.com، با صفحه‌ای مشابه صفحه زیر روبرو می‌شویم. در ابتدا برای استفاده از امکانات وبسایت، با استفاده از گزینه عضویت یک حساب کاربری ایجاد می‌کنیم و یا در صورت وجود حساب کاربری از گزینه ورود استفاده می‌کنیم. برای عضویت، اطلاعاتی از جمله نام کاربری انتخابی، ایمیل، رمز عبور و شماره همراه از فرد خواسته می‌شود.

رهاورد۳۶۵ کل بورس

برای ورود به حساب کاربری نیز ایمیل و رمز عبور خواسته می‌شود و در صورت استفاده از سیستم شخصی می‌توان با زدن گزینه “مرا به خاطر بسپار” از پروسه ورود مجدد در دفعات بعدی مراجعه به وبسایت جلوگیری کرد. همچنین به شدت توصیه می‌شود که برای تحلیل تکنیکال دقیق، بعد از ایجاد حساب کاربری اقدام به خرید اشتراک نسخه پیشرفته شود. نسبت به نسخه رایگان، نسخه پیشرفته دارای برتری‌های زیادی می‌باشد که در جدول مربوطه این برتری‌ها نشان داده شده است و به نسبت کاری که با این سیستم انجام می‌شود، اشتراک این وبسایت هزینه قابل قبولی دارد.

پس از ورود به حساب کاربری و در صفحه اصلی، با بخش‌های مختلفی روبرو می‌شویم که در رابطه با هریک به اختصار توضیحی خواهیم داشت:

تازه‌های خبری: آخرین اخبار منتشر شده در وبسایت‌های معتبر خبری در این قسمت با کاربران به اشتراک گذاشته شده است.

برای مثال، اینجا صفحه نماد فولاد متعلق به کارخانه فولاد مبارکه اصفهان نمایش داده شده است.

کل بورس: نمائی کلی از فعالیت ۴ شاخص اصلی بازار: شاخص کل، شاخص کل فرابورس، شاخص کل هم-وزن و شاخص صنعت، در طول روز کاری به همراه نمودار روزانه شاخص کل نمایش داده شده است.

آخرین بولتن‌ها: آخرین فعالیت‌های وبسایت ره‌آورد ۳۶۵ در رابطه با بخش‌های مختلف بازار ارائه شده است.

بیشترین تغییر مالکیت: لیستی از بیشترین تغییرات دارائی فعالان حقیقی و حقوقی در هر نماد را در طول روز کاری نمایش می‌دهد.

نشانگر سبک و بازدهی: بازار مدنظر (در این بخش بازار بورس) را براساس ابعاد شرکت‌های موجود در این بازار و نوع حرکت هر نماد دسته‌بندی می‌کند و پیشینه‌ای از این دسته‌بندی را در طول روز، هفته، ماه، ۳ ماه، ۶ ماه و سال به صورت کلی ارائه می‌دهد.

بیشترین حجم سفارشات: بیشترین حجم سهام معامله‌شده در هر نماد برای خرید و فروش را نمایش می‌دهد.

کدال: آخرین اطلاعیه قرار گرفته در وبسایت کدال را نشان می‌دهد.

آخرین تحلیل‌های ارسالی: آخرین تحلیل‌های به اشتراک گذاشته شده توسط کاربران را نمایش می‌دهد.

بیشترین معاملات: بیشترین تعداد معاملات انجام شده در بین نمادها را براساس میزان ارزش معاملات یا حجم سهام معامله شده نمایش می‌دهد.

بیشترین تأثیر در شاخص کل: نماد‌هائی که بیشترین تأثیر مثبت و منفی در شاخص کل داشته‌اند را نمایش می‌دهد.

در بالای صفحه اصلی نیز با دو پنل اصلی و فرعی مواجه می‌شویم که هر یک از این پنل‌ها نیز به شرح زیر می‌باشند:

اولین گزینه با آرم وبسایت ره‌آورد ۳۶۵، لینک صفحه اصلی می‌باشد.

نقشه بازار: نمای کلی بازار در طول روز معاملاتی را با دسته‌بندی صنایع و براساس نوع سایزبندی (به صورت پیش‌فرض ارزش معاملات) نمایش می‌دهد. در بخش فیلتر نقشه بازار، امکان انتخاب نوع بازار از بین بورس، فرابورس یا هر دو و انتخاب صنایع به طور جداگانه وجود دارد.

همچنین در منوی تنظیمات نقشه، امکان دسته‌بندی براساس صنایع یا بارومتر هر نماد، نوع سایزبندی براساس ارزش معاملات، حجم معاملات یا ارزش شرکت و رنگ‌بندی براساس موارد مختلفی همچون بازدهی روزانه که میزان نوسان قیمت در طول روز کاریست، فشار عرضه و تقاضای هر نماد، تغییر سهامدار حقیقی و حقوقی، قدرت سهامدار حقیقی یا حقوقی، وضعیت تکنیکال هر نماد براساس اندیکاتورهای تکنیکال، حجم مشکوک و بازدهی نمادها در طول یک هفته، یک ماه، سه ماه، شش ماه یا یک سال وجود دارد که با انتخاب هریک از این موارد و انتخاب گزینه اعمال، نقشه با توجه به تنظیمات به روز می‌شود و همچنین قابلیت عکس گرفتن از نقشه و تمام صفحه کردن آن نیز وجود دارد.

دیده‌بان: امکان بررسی نمادهای مختلف براساس دسته‌بندی‌های مختلف نظیر موارد دلخواه کاربر یا افزایش حجم عرضه و تقاضا یا افزایش مالکیت سهامدار حقوقی در هر دو بازار بورس و فرابورس وجود دارد.

گفت و گو: در این بخش نظرات کاربران در رابطه با سهام مختلف و همچنین تحلیل‌های به اشتراک گذاشته شده نمایش داده می‌شود و در صورت تمایل امکان ثبت نظر شما نیز با رعایت قوانین این پنل وجود دارد. توصیه می‌شود با توجه به درگیری احساسی با گفته‌ها و تحلیل‌های مختلف کاربران، از این پنل دوری شود.

تقویم: تاریخ مجامع مختلف در طی روز، هفته یا ماه با دسته‌بندی رنگی هر مجمع نشان‌ داده شده است که در این دسته‌بندی، مجامع عادی با رنگ آبی تیره، مجامع فوق‌العاده با رنگ آبی روشن، تاریخ پرداخت سود سهام با رنگ زرد و سایر موارد با رنگ خاکستری نمایش داده شده است.

فیلتر: امکان دسته‌بندی و فیلتر نمادهای مختلف بورسی و فرابورسی از زوایای مختلف وجود دارد که این زوایا:

-اطلاعات پایه نظیر بازار مدنظر، صنعت مدنظر، نوع دارائی که معمولاً سهام می‌باشد، وضعیت نماد و تابلوی محل قرارگیری نماد در بازار خود

-معاملات براساس مواردی نظیر درصد تغییرات برحسب قیمت پایانی یا آخرین قیمت معاملاتی، حجم یا ارزش معاملات، حجم مبنا و …

-شرکت براساس ارزش بازار، اندازه شرکت، سبک شرکت، درصد سهام شناور و …

-بازدهی در طول یک هفته، یک ماه، سه ماه، شش ماه، نه ماه و یک سال

-رتبه نقدشوندگی در طول ۳ ماه، ۶ ماه، ۹ ماه و یک سال

-وضعیت اندیکاتورهای مختلف برای نمادها

-وضعیت سهامداران حقیقی و حقوقی به صورت تکی و در برابر هم

-و نسبت مالی که پارامترهای مدنظر تحلیلگران فاندامنتال است،

هستند.

هشدار: برای ثبت هشدار برای وقوع شرایط مختلف نظیر بیشتر یا کمتر شدن قیمت از یک حد مشخص استفاده می‌شود که در صورت فعال شدن شرایط تعیین شده، در وبسایت هشدار فعال می‌شود و علاوه بر آن یک پیام متنی به شماره همراه حاوی اطلاعات هشدار ارسال می‌شود. همچنین در صورت نصب برنامه ره‌آورد ۳۶۵ برای تلفن همراه، در گوشی نیز یک o ifica io داده می‌شود. برای ایجاد یک هشدار جدید، بر روی گزینه هشدار جدید کلیک کرده و با در ادامه با انتخاب شرط هشدار، سطح مورد نظر در شرط هشدار و نماد مدنظر، گزینه ثبت را انتخاب و هشدار را ایجاد می‌کنید.

گزارشات: از ۳ بخش اخبار، اطلاعیه و بولتن تشکیل شده است که هر ۳ مورد در صفحه اصلی توضیح داده شده است و با انتخاب این موارد، صفحه اختصاصی به هریک از این موارد باز می‌شود. راه دیگر دسترسی به این صفحات، انتخاب گزینه بیشتر در بخش مربوطه در صفحه اصلی می‌باشد.

آموزش: این بخش به آموزش بخش‌های مختلف وبسایت و بازارهای سرمایه می‌پردازد. همچنین آخرین مقاله‌های آموزشی وبسایت نیز در این قسمت قرار می‌گیرد.

پنل جستجوی نماد: بعد از گزینه‌های نسخه پیشرفته و درباره ما، پنل جستجوی نمادها قرار دارد که از طریق آن به نماد مدنظر دسترسی خواهید داشت. به دلیل تشابه اسمی بین نمادها، در هنگام جستجو، احتمال نمایش بیش از یک مورد وجود دارد که برای پیدا کردن نماد مدنظر می‌توان از بخش بالای لیست نمادهای داده شده، دسته‌بندی متفاوتی نظیر سهام انتخاب کرد و یا با sc oll در لیست ارائه شده نماد مذکور را پیدا کرد.

تنظیمات حساب کاربری: در کنار پنل جستجو، پنل تنظیمات حساب کاربری وجود دارد که با انتخاب آن، گزینه‌های حساب کاربری که لینک صفحه حساب کاربری می‌باشد، تغییر کلمه عبور، فعال‌سازی کد و اعلانات که مواردی نظیر فعال شدن هشدارها را به فرد نشان می‌دهد، برای کاربر باز می‌شود.

رهاورد۳۶۵ کل بورس

خروج از حساب کاربری: در نهایت، آخرین گزینه پنل اصلی خروج می‌باشد که از طریق آن می‌توان از حساب کاربری خارج شد.

-پنل فرعی:

در این پنل لیستی از نمادهای موجود در وبسایت ره‌آورد ۳۶۵ براساس دسته‌بندی‌های معرفی شده ارائه شده است.

با جستجوی نام نماد در پنل جستجوی صفحه اصلی و انتخاب نماد در لیست ارائه شده، به صفحه آن نماد انتقال داده می‌شویم. برای مثال در تصویر زیر، صفحه نماد فولاد مشاهده می‌شود. صفحه هر نماد از بخش‌های مختلفی تشکیل شده است که هر بخش را به صورت جداگانه توضیح خواهیم داد:

بخش ۱: نام نماد و شرکت مدنظر را به همراه وضعیت فعالیت نماد نمایش می‌دهد که در آن رنگ سبز نشان‌دهنده فعالیت معاملاتی عادی و مجاز، رنگ زرد نشان‌دهنده وضعیت سفارش‌گیری و محفوظ و رنگ قرمز نشان‌دهنده حالت ممنوع و معاملات متوقف است. همچنین امکان اضافه کردن یادداشت، اضافه کردن نماد به نمادهای محبوب در دیده‌بان و اضافه کردن هشدار برای این نماد وجود دارد و آخرین اطلاعات قیمت برحسب درصد و میزان افزایش و زمان ثبت آخرین اطلاعات در سمت چپ این بخش نمایش داده شده است.

بخش ۲: نشان دهنده نوع سرمایه و بازار معاملاتی نماد مدنظر به همراه گروه صنعت نماد می‌باشد.

بخش ۳: دسترسی به بخش‌های مختلف پنل نماد معاملاتی را ایجاد می‌کند. صفحه فعلی، در یک نگاه است. در گفتگو نظرات کاربرات وبسایت در ارتباط با نماد نمایش داده می‌شود. گزارشات به بررسی اعلانات، اطلاعیه‌ها و بولتن‌های نماد مربوطه می‌پردازد. بخش بنیادی، ابزارهای مورد نیاز تحلیلگر فاندامنتال یا بنیادی را فراهم می‌‎کند. بخش تکنیکال، ابزار و موارد مرتبط با تحلیل تکنیکال را نمایش می‌دهد و سایر به بررسی سایر جزئیات نماد، مانند ریزمعاملات، تفکیک معاملات حقیقی و حقوقی و … می‌پردازد.

بخش ۴: جزئیات آخرین معامله انجام شده را بر اساس زمان انجام معامله، قیمت پایانی نماد بعد از این معامله، بیشترین و کمترین نوسان قیمت در طول روز معاملاتی، قیمت اولین معامله روز، تعداد دفعات معامله، حجم معاملات انجام شده در طول روز، ارزش کل معاملات انجام شده در طول روز، حد مجاز نوسان قیمت، حد مجاز حجم هر یک معامله و حجم مبنای نماد مذکور نمایش می‌دهد.

بخش ۵: تابلوی عرضه و تقاضای بازار را همانند وبسایت TSETMC تا ۵ مظنه قیمت در هر طرف نمایش می‌دهد.

بخش ۶: شمای کلی از اندیکاتورهای تکنیکال را نمایش می‌دهد که با انتخاب گزینه اندیکاتورها امکان مشاهده گزارش تفصیلی از این اندیکاتورها وجود دارد. لازم به ذکر است که با توجه به اینکه اندیکاتورها تنها گواهی بر تحلیل اصلی بوده و به تنهائی قابل استناد نیستند، استفاده از این بخش توصیه نمی‌شود.

بخش ۷: روند معاملات نماد مدنظر را برحسب تاریخ، قیمت پایانی بعد از هر روز معاملاتی، میزان درصد تغییر، حجم معاملات و دفعات معاملات نمایش می‌دهد که با انتخاب گزینه ادامه… به اطلاعات بیشتری در این رابطه دست پیدا می‌کنیم.

بخش ۸: آخرین اطلاعات مربوط به معاملات معامله‌گران حقیقی‌ و حقوقی‌ نمایش داده می‌شود.

بخش ۹: شمای کلی از تغییرات قیمت را در یک نمودار کوچک نمایش می‌دهد که برای دسترسی به نمودار اصلی با جزئیات بیشتر بر روی نمودار پیشرفته کلیک می‌کنیم.

بخش ۱۰: میزان درآمد به ازای هر سهم در آخرین سال مالی نماد نمایش داده می‌شود.

بخش ۱۱: میزان سود تقسیمی هر سهم در آخرین سال مالی نماد به نمایش درمی‌آید.

بخش ۱۲: بازدهی نماد را در طول ۴ بازه ۳ ماهه، ۶ ماهه، ۹ ماهه و ۱ ساله نشان می‌دهد و همچنین رتبه‌بندی این نماد در کنار سایر نمادها براساس ارزش معاملات در طول هر بازه (نقدشوندگی) نشان می‌دهد.

بخش ۱۳: به بررسی نوع وضعیت و حرکت بازار نماد مذکور براساس ابعاد و جهت حرکت می‌پردازد.

بخش ۱۴: ارزش کل بازار نماد مذکور را از طریق ضرب قیمت پایانی در کل سهام منتشر شده برای نماد نمایش می‌دهد.

بخش ۱۵: به بررسی ارزش دفتری (PB) که یک پارامتر بنیادیست می‌پردازد. ( ارزش دفتری هر سهم عبارت است از حاصل تقسیم ارزش ویژه مجموع حقوق صاحبان سهام یک شـرکت بـه تعداد سهام آن‌. از طرفی، ارزش بازار انعکاسی از انتظارات سهامداران از وضعیت آتی شرکت است. در حقیقت، نسبت قیمت به ارزش دفتری طرز تفکر و انتظارات سهامداران نسبت به عملکرد گذشته و دورنمای شرکت را بیان می‌کند.)

بخش ۱۶: سهام شناورآزاد، درصد سهامی که در اختیار عامه مردم (حقیقی و حقوقی) قرار دارد را نشان می‌دهد که با کاهش این درصد، نقدشوندگی نماد در بازار کاهش پیدا می کند.

بخش ۱۷: آخرین اطلاعات منتشر شده در وبسایت ره‌آورد ۳۶۵ برای نماد مدنظر را نمایش می‌دهد.

بخش ۱۸: نمادهای مشترک در صنعت را برحسب اسم و وضعیت معاملاتی نماد، قیمت آخرین معامله، حجم و ارزش معاملات انجام شده در طول روز کاری و ارزش بازار هر نماد نشان داده شده است.

بخش ۱۹: پنل گفتگوی کاربران وبسایت در رابطه با نماد مدنظر است.

بخش ۲۰: اطلاعیه‌های ارائه شده در وبسایت کدال را نشان می‌دهد.

بخش ۲۱: اخبار منتشر شده در رابطه با نماد مذکور در وبسایت‌های معتبر را نمایش می‌دهد.

به منظور انجام تحلیل تکنیکال به بخش نمودار پیشرفته واقع در بخش ۹ صفحه در یک نگاه نماد مذکور مراجعه می‌کنیم. این قسمت نیز حاوی بخش‌های مختلفی است که به بررسی آن‌ها خواهیم پرداخت:

بخش ۱: همانند صفحه در یک نگاه دسترسی به بخش‌های مختلف مرتبط با نماد انتخابی را برای کاربر فراهم می‌کند.

بخش ۲: مشابه بخش ۱ در صفحه در یک نگاه می‌باشد.

بخش ۳: مشابه بخش ۴ صفحه در یک نگاه می‌باشد. با کلیک بر روی فلش سمت چپ این بخش، بخش‌های ۲ تا ۵ پنهان شده و دید بزرگتری از نمودار واقع در بخش ۶ نمایش داده می‌شود.

بخش ۴: مشابه بخش ۵ صفحه در یک نگاه اطلاعات سفارشات خرید و فروش تا ۵ قیمت برتر را به همراه تعداد و حجم سفارشات نمایش می‌دهد.

بخش ۵: معاملات سهامداران حقیقی و حقوقی نماد مذکور را براساس درصد خرید و فروش نمایش می‌دهد.

بخش ۶: نمودار مورد استفاده تحلیلگران تکنیکال است که برای استفاده بهتر از آن، بر روی گزینه تمام صفحه نمودن نماد (Fullsc ee ) کلیک می‌کنیم و در صورت تمایل برای خروج از حالت تمام صفحه بر دکمه Esc کلیک می‌کنیم. نمودار ارائه شده نیز دارای بخش‌های مختلفی است که به تفصیل هر بخش را توضیح خواهیم داد:

بخش ۱: از چپ به راست دارای قسمت‌های مختلف است که به ترتیب توضیح داده می‌شود:

اولین قسمت از سمت چپ برای انتخاب بازه زمانی (Time F ame) نمودار می‌باشد که با انتخاب فلش در سمت راست آن، لیست همه بازه‌های زمانی موجود نشان داده می‌شود. می‌توان با انتخاب گزینه ستاره در سمت راست هر بازه زمانی، آن بازه را به لیست بازه‌های محبوب در خود قسمت بازه‌های زمانی اضافه کرد تا نیازی به بازگشائی لیست برای آن بازه نباشد. در بورس تهران با توجه به عمق پائین آن، توصیه می‌شود از بازه‌های زمانی ماهیانه، هفتگی، روزانه و در نهایت ۳۰ دقیقه‌ای استفاده شود.

در این بخش نوع نمودار مشخص می‌شود که می‌توان از بین نمودارهای میله‌ای، شمعی-ژاپنی، شمعی-ژاپنی توخالی، Heiki Ashi، خطی، ناحیه‌ای که مشابه خطی است و نمودار Baseli e انتخاب کنید. در این بخش نیز امکان ستاره‌دار کردن نوع نمودار برای دسترسی سریع وجود دارد.

این بخش به منظور مقایسه دو نماد استفاده می‌شود. با جستجوی نام نماد در بخش Compa e و انتخاب آن، نماد انتخابی به صورت خطی بر روی نمودار قیمت نماد فعلی قرار می‌گیرد تا همبستگی قیمتی دو نماد بررسی شود. با انجام این کار در بخش Add Symbol دو امکان برای کاربر اضافه می‌شود: ۱) با اضافه شدن نماد، در بخش تنظیمات که با دوبار کلیک بر روی آن نشان داده می‌شود، امکان تغییر نوع نمودار به انواع گفته شده ایجاد می‌شود. ۲) در صورت برداشتن تیک گزینه Ove lay he mai cha ، نمودار به صورت جداگانه در زیر نمودار اصلی نمایش داده می‌شود.

بخش بعد به منظور اضافه کردن اندیکاتورها است که کلید میانبر نیز برای آن موجود می‌باشد. با انتخاب این بخش، لیستی از همه اندیکاتورهای پشتیبانی شده توسط نمودار ره‌آورد ۳۶۵ ارائه می‌شود که با تک کلیک بر روی هریک از این اندیکاتورها، اندیکاتور انتخابی بسته به نوع آن، رو یا زیر نمودار قیمت اضافه می‌شود. امکان اضافه کردن چند اندیکاتور یکسان نیز وجود دارد.

در بخش بعد، می‌توانید چیدمانی از اندیکاتورهای خاص را ذخیره کنید. برای این منظور، بعد از انتخاب اندیکاتورهای مورد نظر خود، کافی است بر روی گزینه Save i dica o empla e… کلیک کنید تا به صورت لیستی از Templa e ها در زیر همین گزینه ذخیره شود. بعد از ایجاد Templa e، می‌توان مشابه بازه‌های زمانی و نوع نمودار، آن را برای دسترسی سریع ستاره‌دار نمود.

گزینه بعدی U do و Redo می‌باشد که با آن‌ها می‌توان کارهای انجام شده را برگشت زد و یا دوباره انجام داد.

لیستی از انواع تعدیل‌های قیمتی ارائه شده توسط وبسایت ره‌آورد نشان داده می‌شود. همانطور که پیشتر گفته شد، تمامی تعدیل‌ها به غیر از عملکردی به صورت رایگان در اختیار کاربران قرار داده می‌شود و تعدیل عملکردی تمامی گپ های ناشی از همه افزایش سرمایه و تقسیم سود با دقت بالا تعدیل می گردد، توصیه ما استفاده از همین تعدیل قیمتی می‌باشد.

بعد از تعدیل قیمتی، وبسایت ره‌آورد ۳۶۵ گزینه‌ای ایجاد کرده است که توسط آن کاربر می‌تواند اطلاعات قیمتی نمودار را برحسب آخرین قیمت یا قیمت پایانی مشاهده کند که توصیه اکید ما استفاده از آخرین قیمت می‌باشد.

آخرین گزینه بخش ۱، مربوط به نمایش یا پنهان کردن رویدادهای نماد ثبت شده در نمودار قیمتی می‌باشد که به صورت دایره‌های رنگی در نمودار نمایش داده شده‌اند و با آوردن ماوس بر روی هر کدام از آن‌ها اطلاعات هر رویداد نمایش داده می‌شود. براساس رنگ دایره‌ها، سه دسته رویداد نشان داده شده است: ۱) دایره‌های آبی رنگ نشان‌دهنده پیش‌بینی سود نماد می‌باشند. ۲) دایره‌های زرد رنگ نشان‌دهنده مجامع عادی سالیانه به منظور پرداخت سودنقدی می‌باشند. ۳) دوایر قرمز رنگ نشان‌دهنده صدور مجوز برای مجمع فوق‌العاده و یا وقوع افزایش سرمایه برای نماد مذکور هستند.

بخش ۲: مربوط به تنظیمات نمودار قیمت می‌باشد که با کلیک بر روی آن پنل زیر باز می‌شود که خود دارای ۴ قسمت است که هر قسمت را جداگانه توضیح خواهیم داد:

برای تنظیم کندل‌های نمودار استفاده می‌شود که از طریق آن امکان تغییر رنگ کندل‌های افزایشی و کاهشی به صورت جداگانه برای بدنه کندل، خط دور کندل و سایه‌های آن به صورت جداگانه فراهم شده است.

گزینه اول، Colo Ba s Based o P evious Close، به کاربر این امکان را می‌دهد که رنگ کندل‌ها را نه بر اساس وضعیت آخرین قیمت نسبت به اولین قیمت بازه زمانی انتخابی، که براساس وضعیت آخرین قیمت بازه زمانی به بازه زمانی قبل انتخاب کند.

P ecisio برای تعیین میزان دقت نمودار در نمایش قیمت به صورت اعشار استفاده می‌شود که به صورت پیشفرض بدون اعشار کار می‌کند.

با Time Zo e زمان نمودار را براساس نصف‌النهار انتخابی تنظیم می‌کنید که به صورت پیش‌فرض با زمان محلی (تهران) تنظیم شده است.

تنظیمات جزئیات ارائه شده در بخش ۱۰ و ۱۱ نمودار را نشان می‌دهد.

Symbol نام نماد را در حالت Desc ip io به نام کامل شرکت نمایش می‌دهد و در حالت Ticke با نام نماد این کار را انجام می‌دهد.

OHLC Values مقادیر ۴ قیمت اصلی نشان داده شده در جلوی اسم نماد یا شرکت را فعال یا غیرفعال می‌کند.

Ba Cha ge Values میزان تغییرات عددی و درصدی نماد را در بازه زمانی انتخابی نمایش می‌دهد.

I dica o Ti le عنوان اندیکاتور انتخابی را نشان می‌دهد که در صورت فعال بودن آن می‌توان گزینه I dica o A gume s را نیز که تنظیمات هر اندیکاتور را نشان می‌دهد فعال یا غیرفعال نمود.

I dica o Values مقادیر اندیکاتورهای انتخابی در بازه زمانی مدنظر را نمایش می‌دهد و در صورت داشتن رنگ پیش زمینه در اندیکاتور می‌توان با Backg ou d این رنگ را فعال یا غیرفعال کرد و یا میزان مرئی بودن آن را تغییر داد.

با گزینه W ap Tex اگر نام نماد طولانی باشد، با استفاده از این گزینه در چند سطر نمایش داده‌ می‌شود.

تنظیمات محور افقی و عمودی نمودار قیمت را به عهده دارد.

گزینه Symbol Name Label اسم نماد را در محور قیمت فعال یا غیرفعال می‌کند.

Symbol Las Value Lable آخرین قیمت نماد را براساس قیمت تنها یا در کنار تغییرات درصدی نسبت به پائین‌ترین قیمت نشان داده شده در نمودار نمایش می‌دهد.

I dica o Name Label نام اندیکاتورهای فعال را نشان می‌دهد.

I dica o Las Value Label آخرین مقدار هر اندیکاتور را در محور عمودی مشخص می‌کند.

گزینه No Ove lappi g Labels جلوی روی هم افتادن برچسب‌های فعال شده در محور قیمت را می‌گیرد.

Cou dow To Ba Close زمان باقی مانده تا اتمام بازه زمانی فعلی را نشان می‌دهد.

گزینه Lock P ice To Ba Ra io باعث می‌شود که با زوم کردن نمودار به جلو و عقب، کلیت نمودار از لحاظ زمانی و قیمتی بزرگ یا کوچک شود و به نحوی کلیت ظاهری نمودار را به صورت نسبی حفظ می‌کند.

Scales Placeme محل قرارگیری محور عمودی را مشخص می‌کند.

و Da a Fo ma نحوه نمایش تاریخ و روز را نشان می‌دهد.

جزئیات ظاهری خود نمودار بدون حضور قیمت را نمایش می‌دهد.

Backgou d رنگ پیش زمینه نمودار را تغییر می‌دهد که در حالت عادی سفید می‌باشد.

Ve G id Li es و Ho z G id Li es خطوط مشبک روی نمودار را تغییر می‌دهد که با سفید کردن رنگشان می‌توان یک نمودار ساده داشت.

در ره‌آورد ۳۶۵، Sessio B eaks تعریف نشده است ولی مربوط به وقفه‌های معاملاتی نماد است که در وبسایت T adi g View و برای نمادهای بورس بین‌الملل استفاده می‌شود.

Scales Tex سایز و رنگ نوشته‌های روی محورهای نمودار را تغییر می‌دهد و Scales Li es رنگ خود محورها را تغییر می‌دهد.

C osshai نشانگر ماوس در نمودار به حالت پیشفرض می‌باشد که رنگ و نوع خطوط آن نیز قابل تغییر است.

گزینه Wa e ma k در وبسایت ره‌آورد ۳۶۵ غیرفعال است ولی در صورت فعال شدن، نام نماد را در پیش‌زمینه نمودار نمایش می‌دهد.

گزینه Naviga io Bu o s، برای ۵ گزینه موجود در زیر نمودار برای زوم، حرکت و Rese Cha اسفاده می‌شود و در حال Visible o Mouse Ove تنها در زمان آوردن ماوس در آن ناحیه پیدا می‌شوند، در حالت Always Visible همیشه قابل مشاهده بوده و در حالت Always I visible همیشه ناپدید هستند و با سایر گزینه‌ها قابل تنظیم هستند.

در آخر ۳ گزینه مرتبط با Ma gi برای فاصله گرفتن قیمت از بالا، پائین و سمت راست نمودار برحسب درصد استفاده می‌شود.

پس از تکمیل تنظیمات، گزینه Ok را انتخاب می‌کنیم.

بخش ۳: برای اشتراک گذاری تحلیل به صورت لینک سایت ره‌آورد ۳۶۵ یا تصویر استفاده می‌شود. پس از فشردن این گزینه، ابتدا از حالت تمام صفحه خارج شده و در منوی باز شده مشابه صفحه زیر، در صورت تمایل به اشتراک لینک از آدرس داده شده استفاده شود و یا از طریق گزینه لینک تحلیل، آدرس صفحه باز شده را کپی کنید. برای اشتراک تصویر نیز می‌توان روی عکس کلیک کرد و آن را Save نمود، لینک آن را به اشتراک گذاشت و یا به روی لینک تصویر کلیک کرده و تصویر باز شده را ذخیره نمود.

بخش ۴: برای انتشار تحلیل استفاده می‌شود. با انتخاب این گزینه و خروج از حالت تمام صفحه، منوئی مشابه تصویر زیر نمایش داده می‌شود که با نوشتن نظر شخصی، امکان ثبت پیشنهاد فرد در رابطه با وضعیت نماد، اعتبار تحلیل و سقف و کف نوسان مدنظر در تحلیل وجود دارد. پس از تکمیل موارد مدنظر، گزینه انتشار تحلیل را انتخاب کنید.

گزینه سطل زباله در کنار بخش ۴، تمامی تنظیمات تغییر داده شده را به صورت پیش‌فرض خواهد کرد.

بخش ۵: بخش دیگری از تنظیمات نمودار قیمت را نمایش می‌دهد که با کلیک بر روی آن، منوئی مشابه منوی زیر باز می‌شود. Rese P ice Scale بازه قیمتی نمودار را به حالت پیش‌فرض برمی‌گرداند. گزینه Au o، ابعاد نمودار را متناسب با بازه قیمتی تنظیم می‌کند. گزینه Lock P ice To Ba Ra io پیشتر توضیح داده شد. Scale P ice Cha O ly تنها محور قیمت را بازه‌بندی می‌کند که با توجه به بازه‌بندی شدن محور قیمت تأثیر خاصی ندارد. I ve Scale نمودار را برعکس می‌کند.

۴ گزینه بعدی مربوط به نحوه چینش قیمت‌ها در محور عمودی می‌باشد. Regula نمودار حسابی را نمایش می‌دهد، Pe ce تغییرات حسابی را برحسب درصدی از پائین‌ترین قیمت نمودار نشان می‌دهد. I dexed o 100 مشابه درصدی بوده ولی به جای درصد از مبنای عدد ۱۰۰ برای پائین‌ترین قیمت استفاده می‌کند و در نهایت Loga i hmic برای نمودار لگاریتمی استفاده می‌شود که توصیه ما این است که در نماد‌های با تغییرات بیش از ۱۰۰ درصد از پائین‌ترین تا بالاترین قیمت نمایش داده شده، از نمودار لگاریتمی استفاده شود. ۳ مورد Au o، Log و % در بخش ۶ نیز نشان داده شده است. گزینه Move Scale To Lef محور قیمت را به سمت چپ نمودار می‌برد و بعد از آن این گزینه Move Scale To Righ خواهد شد. منوی Labels و گزینه Cou dow To Ba Close قبلاً گفته شده است و گزینه Se i gs… مجدداً پنجره Cha Se i gs را باز می‌کند.

بخش ۷: زمان نمودار را نشان می‌دهد که با کلید بر روی آن می‌توان نصف‌النهار مدنظر را انتخاب کرد و به صورت پیش‌فرض بر روی زمان محلی (UTC) تنظیم شده است.

بخش ۸: به کاربر کمک می‌کند تا نمودار را در طول مدت زمانی مشخص از ۵ سال تا ۱ روز قرار دهد که براساس مدت زمان مدنظر، تایم‌فریم به صورت اتوماتیک تنظیم می‌شود. همچنین با انتخاب گزینه Go o… امکان یافت سریع یک تاریخ مشخص در نمودار وجود دارد. با کلیک بر روی این گزینه پنجره زیر باز می‌شود که در آن تاریخ و حتی زمان مدنظر کاربر در صورت تحلیل در تایم‌فریم‌های زیر ۱ روز وجود دارد.

بخش ۹: دو گزینه در اختیار کاربر قرار می‌دهد. گزینه ستاره، ابزارهای ستاره‌دار شده کاربر را در یک پنل معلق در نمودار نمایش می‌دهد که با D ag کردن بخش چپ آن، قابلیت جابجائی در نمودار را دارد.

گزینه دوم، تحت عنوان Objec T ee لیستی از ابزارهای رسم شده و اندیکاتورهای روی نمودار را نمایش می‌دهد و در این پنل امکان پنهان یا پیدا کردن (علامت چشم)، قفل کردن (علامت قفل) یا پاک نمودن (علامت ضربدر) هر مورد به همراه دسترسی به بخش تنظیمات هر ابزار یا اندیکاتور وجود دارد.

بخش ۱۰: همانطور که پیشتر گفته شد، اطلاعات کلی در رابطه با نمودار قیمتی را نشان می‌دهد. این اطلاعات به صورت پیشفرض، نام شرکت مدنظر، تایم‌فریم فعلی، بازار محل قرارگیری شرکت (بورس یا فرابورس)، ۴ قیمت اصلی بازه زمانی که نشانگر ماوس روی آن قرار دارد (در صورت خروج ماوس از صفحه نمودار، اطلاعات قیمت آخرین بازه زمانی نمودار را نمایش می‌دهد) و میزان تغییرات قیمتی آن بازه زمانی به صورت عددی و درصدی می‌باشد.

بخش ۱۱: لیستی از اندیکاتورهای انتخاب شده بر روی نمودار را به همراه تنظیمات و مقدار اندیکاتور در بازه زمانی که نشانگر ماوس در آن قرار دارد نمایش می‌دهد.

بخش ۱۲: منوی ابزارهای مورد استفاده در تحلیل تکنیکال می‌باشد که به دلیل اهمیت آن جداگانه بخش‌بندی و به هر بخش جداگانه پرداخته می‌شود ولی به طور کلی این منو از ۳ بخش ابزارهای قابل قراردهی در نمودار، ابزارهای مقیاس و گزینه‌های کار با نمودار تشکیل شده است. ابزارهای داخل بخش اول، قابلیت ستاره‌دار شدن به منظور اضافه شدن به پنل ابزارهای ستاره‌دار شده را دارند. همچنین در صورت انصراف از رسم ابزار انتخابی می‌توانید روی نمودار راست کلیک کنید.

پنل‌های منوی ابزار از بالا به پائین به صورت زیر می‌باشد:

Cu so s: موارد قابل انتخاب برای نشانگر ماوس را نمایش می‌دهد. مورد اول، C oss به صورت پیشفرض فعال است. مورد دوم Do یا نقطه و مورد سوم، A ow یا نشانگر معمول ماوس می‌باشد. چهارمین مورد، E ase یا پاک‌کن می‌باشد که با انتخاب این مورد و کلیک روی هر ابزار رسم شده، امکان پاک کردن آن ابزار وجود دارد.

T e d Li e Tools: ابزارهای مرتبط با خطوط روند می‌باشند. به طور کلی ابزارها در زمان رسم به ۳ دسته ۱ نقطه‌ای مثل خطوط عمودی و افقی، ۲ نقطه‌ای مثل خطوط روند و فیبوناچی دونقطه‌ای و ۳ نقطه‌ای مانند کانال‌ها و فیبوناچی سه‌نقطه‌ای تقسیم می‌شوند که این دسته‌بندی در آیکون هر ابزار با تعداد دایره‌ای درون آیکون نشان داده شده است (در موارد ۴ نقطه‌ای ابزار در اصل ۳ نقطه‌ای بوده و نقطه چهارم برای تنظیم دقیق ابزار پس از رسم استفاده می‌شود.).

نکته دیگر در زمان رسم ابزار این است که با دوبار کلیک بر روی هر ابزار، پنجره تنظیمات مرتبط با آن ابزار باز می‌شود که به طور کلی این تنظیمات از ۳ بخش S yle، که برای تنظیم نوع و شکل ابزار است، Coo di a es، که برای جایگذاری دقیق نقاط رسم استفاده می‌شود، و Visibili y، که امکان پنهان نمودن ابزار در تایم‌فریم‌های خاص را فراهم می‌کند، تشکیل شده است.

همچنین با انتخاب هر ابزار رسم شده در نمودار، یک پنل شناور برای شخصی سازی ابزار از جهات مختلف ایجاد می‌شود که به طور کل این پنل به ترتیب از چپ به راست شامل: رنگ و ضخامت خطوط ابزار، تنظیمات ابزار، تغییر چیدمان ابزار از نظر بصری در Objec T ee، امکان کپی برداری به دو صورت Clo e و Copy (در Clo e بلافاصله یک ابزار مشابه ایجاد می‌شود ولی در Copy ابزار مدنظر به Clipboa d اضافه می‌شود که با Pas e کردن آن به تعداد نامحدود می‌توان ابزار مدنظر را کپی کرد)، قفل کردن ابزار، مخفی کردن ابزار و حذف کردن ابزار می‌باشد. کلید میانبر برای Clo e، دکمه C l به همراه کشیدن ابزار مدنظر با ماوس به نقطه مدنظر می‌باشد.

ابزارهای این بخش عبارتند از:

T e d Li e: خط روند ساده.

I fo Li e: خط روند به همراه اطلاعات بازه قیمتی و زمانی و همچنین زاویه رسم خط در نمودار فعلی.

T e d A gle: خط روند به همراه زاویه رسم برای سنجش شیب روند مدنظر در نمودار فعلی.

Ho izo al Li e: خط افقی امتداد یافته از دو طرف با دکمه میانبر Al H.

Ho izo al Ray: خط افقی با امتداد از سمت راست.

Ve ical Li e: خط عمودی با دکمه میانبر Al V.

C oss Li e: ترکیب خط افقی و عمودی در نقطه مدنظر با دکمه میانبر Al C.

A ow: خط روند با سر فلش‌دار.

Ray: خط روند با امتداد از نقطه دوم.

Ex e ded: خط روند با امتداد از دو طرف.

Pa allel Cha el: کانال قیمتی ساده.

Disjoi A gle: ابزار رسم دو خط واگرا یا همگرا متقارن نسبت به افق به منظور رسم الگوهای قیمتی نظیر مثلث متقارن یا بلندگو.

Fla TopBo om: ابزار رسم الگوهای قیمتی نظیر مثلث کاهشی یا مثلث افزایشی.

Ga a d Fibo acci Tools: این بخش ابزارهای شناسائی حمایت و مقاومت سطح بالاتری را نسبت به خطوط روند در اختیار کاربر می‌گذارد که این ابزار عبارتند از:

Pi chfo k: چنگال آندروز اصلی.

Schiff Pi chfo k: چنگال شیف اصلی.

Modified Schiff Pi chfo k: چنگال شیف اصلاحی.

I side Pi chfo k: چنگال داخلی.

کار با ۴ ابزار بالا در دوره استراتژی‌های معاملاتی چنگال آندروز مفصلاً آموزش داده شده است.

Pi chfa : ابزار ترکیبی از چنگال آندروز و فن گان.

Ga Box: جعبه گان ساده.

Ga Squa e: جعبه گان به همراه ربع دایره‌های درون جعبه.

Ga Squa e Fixed: جعبه گان به همراه ربع دایره‌های درون جعبه با ضرائب ثابت.

Ga Fa : فن گان ساده.

Fib Re aceme : ابزار فیبوناچی دو نقطه‌ای. توصیه می‌شود در تنظیمات این ابزار را به شکل زیر تغییر دهید:

T e d-Based Fib Ex e sio : ابزار فیبوناچی سه‌نقطه‌ای. توصیه می‌شود تنظیمات این ابزار را به شکل زیر تغییر دهید:

نحوه کار با دو ابزار فیبوناچی در دوره هتریک مدرسه تحلیل به طور کامل گفته شده است. ولی به طور کل توصیه می‌شود در نمودار لگاریتمی، تیک سطوح لگاریتمی ابزار فیبوناچی (Fib levels based o log scale) فعال باشد.

Fib Speed Resis a ce Fa : فن فیبوناچی.

Fib Time Zo e: ابزار فیبوناچی زمانی دونقطه‌ای.

T e d-Based Fib Time: ابزار فیبوناچی زمانی سه‌نقطه‌ای.

Fib Ci cles: دوایر فیبوناچی.

Fib Spi als: مارپیچ فیبوناچی.

Fib Speed Resis a ce A cs: کمان‌های فیبوناچی.

Fib Wedge: گوه (نیم کمان) فیبوناچی.

Fib Cha el: کانال فیبوناچی.

Geome ic Shapes: ابزارهای ترسیم اشکال هندسی به منظور نمایش بهتر نتیجه تحلیل کاربر مورد استفاده قرار می‌گیرند که عبارتند از:

B ush: قلم‌مو به منظور رسم دستی خطوط مدنظر کاربر. به منظور پایان کار با این ابزار در صفحه نمودار راست کلیک کنید.

Rec a gle: مستطیل ساده.

Ro a ed Rec a gle: مستطیل مورب.

Ellipse: بیضی.

T ia gle: مثلث.

Polyli e: چندوجهی نامنظم.

Cu ve: منحنی.

Double Cu ve: منحنی با دو قوس.

A c: کمان بسته.

A o a io Tools: ابزارهای جایگذاری نوشته‌های با اهداف مختلف که عبارتند از:

Tex : نوشته ساده.

A cho ed Tex : نوشته روی صفحه که با جابجائی نمودار تغییر مکان نمی‌دهد.

No e: یادداشت ساده. تفاوت یادداشت با نوشته در این است که محتوای نوشته همیشه مشخص است، در حالی که یادداشت تنها در صورت آوردن نشانگر ماوس بر روی آن محتوای خود را نمایش می‌دهد.

A cho ed No e: یادداشت روی صفحه که با جابجائی نمودار تغییر مکان نمی‌دهد.

Callou : نوشته متصل به نقطه‌ای مدنظر کاربر که قابلیت فاصله گرفتن از آن نقطه در صورت تراکم ابزار را دارد.

Balloo : نوشته متصل به نقطه‌ای مدنظر کاربر بدون قابلیت فاصله گرفتن از نقطه مدنظر.

P ice Label: مشخص کنند قیمت نقطه مدنظر کاربر در هنگام ارائه، به اشتراک گذاری یا ثبت تحلیل.

A ow: فلش به ۴ جهت اصلی با قابلیت ثبت نوشته در پشت آن.

Flag Ma k: پرچم به منظور مشخص نمودن نقطه‌ای خاص در طول نمودار.

Pa e s: ابزارهای مشخص‌کننده الگوهای قیمتی-زمانی خاص مورد استفاده در استراتژی‌های تحلیلی مختلف که عبارتند از:

XABCD Pa e : یک الگوی هارمونیک.

Cyphe Pa e : یک الگوی هارمونیک.

ABCD Pa e : یک الگوی هارمونیک.

T ia gle Pa e : الگوی هارمونیک مثلث.

Th ee D ives Pa e : یک الگوی هارمونیک.

Head a d Shoulde s: الگوی هارمونیک سر و شانه.

Ellio Impulse Wave (12345): الگوی جنبشی الیوت.

Ellio T ia gle Wave (ABCDE): الگوی مثلث الیوت.

Ellio T iple Combo Wave (WXYXZ): الگوی ترکیبی سه‌گانه الیوت.

Ellio Co ec io Wave (ABC): الگوی اصلاحی الیوت.

Ellio Double Combo Wave (WXY): الگوی ترکیبی دوگانه الیوت.

لازم به ذکر است که الگوهای الیوتی به طور کامل در کارگاه امواج الیوت آموزش داده می‌شوند.

Cycle Li es: خطوط زمانی دوره‌ای.

Time Cycles: سیکل‌های زمانی.

Si e Li e: خط سینوسی.

P edic io a d Measu eme Tools: در وبسایت ره‌آورد ۳۶۵ به منظور ثبت انتظار تحلیلگر از آینده نماد مورد تحلیل استفاده می‌شوند که این بخش نیز حاوی ابزارهای زیر می‌باشد:

Lo g Posi io : بعد از شناسائی موقعیت خرید در بازار و شناسائی حد سود و ضرر، با رسم این ابزار امکان نمایش معامله مدنظر و نمایش نرخ جذابیت معامله ایجاد می‌شود.

Sho Posi io : بعد از شناسائی موقعیت فروش در بازارهای دوطرفه و شناسائی حد سود و ضرر، با رسم این ابزار امکان نمایش معامله مدنظر و نمایش نرخ جذابیت معامله ایجاد می‌شود.

Fo ecas : امکان رسم پیش‌بینی تحلیل‌گر به صورت فلش و نمایش میزان حرکت پیش‌بینی شده به صورت قیمتی و درصدی را ایجاد می‌کند که در صورت محقق شدن یا نقض پیش‌بینی نیز به صورت جداگانه جزئیات را نشان می‌دهد.

Da a Ra ge: میزان بازه زمانی بین دو نقطه مدنظر کاربر را برحسب تعداد روز و تعداد کندل نمایش می‌دهد.

P ice Ra ge: میزان بازه قیمتی بین دو نقطه مدنظر کاربر را به صورت قیمتی و درصدی نمایش می‌دهد.

Da a a d P ice Ra ge: ترکیبی از دو ابزار قبلی است که فاصله زمانی و قیمتی دو نقطه مدنظر کاربر را نمایش می‌دهد.

Ba s Pa e : با استفاده از این ابزار، امکان کپی الگوی شمعی-ژاپنی در یک بازه زمانی و قراردادن آن در نقطه مدنظر کاربر به منظور بررسی میزان شباهت حرکت‌ها وجود دارد.

Ghos Feed: با استفاده از این ابزار، امکان تشکیل کندل‌های فرضی در آینده نمودار برحسب میزان نوسان قیمتی هر کندل در هر بازه زمانی و تلورانس مدنظر کاربر وجود دارد.

P ojec io : به منظور قرار‌دهی بخشی از نمودار درون یک کمان قیمتی-زمانی استفاده می‌شود که این کمان مسیر احتمالی نماد در آینده در سناریوی احتمالی تحلیلگر را نشان می‌دهد.

Ico s: لیستی از آیکون‌های محبوب کاربران شبکه‌های اجتماعی به منظور قراردهی در نمودار در این بخش قرار داده شده است که در تنظیمات هر آیکون، امکان تنظیم رنگ و ابعاد آیکون وجود دارد.

بخش ابزار مقیاس در پنل ابزار از دو بخش تشکیل شده است:

بخش کار با نمودار از بالا به پائین به ترتیب زیر است:

در نهایت، با راست کلیک نمودن بر روی نمودار قیمت نیز یک پنل باز می‌شود که این پنل نیز به شرح زیر می‌باشد:

در این مقاله، به بررسی وبسایت ره‌آورد ۳۶۵ پرداخته شد و مخصوصاً بخش نمودار پیشرفته آن برای تحلیل تکنیکال معرفی شد. لازم به ذکر است که با آپدیت وبسایت ره‌آورد ۳۶۵ امکان تغییر برخی از چینش‌ها نسبت به موارد گفته شده وجود دارد، ولی کلیت آن تغییری نخواهد کرد.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

پرسش و پاسخ های بورس

سوال ۱: با چه مقدار پول می توانم سهام بخرم؟

پاسخ: با هر مقدار می‌توانید وارد بورس شوید. سود و زیان شما در بورس به صورت درصدی محاسبه می‌شود. اگر شما ۱ میلیون تومان سرمایه در بورس سرمایه گذاری کنید، ۱۰% سود یا ۱۰% زیان شما می‌شود ۱۰۰هزار تومان. و اگر ۱۰۰ میلیون تومان سرمایه گذاری کنید، سود یا زیان با فرض ۱۰درصد ۱۰ میلیون تومان خواهد بود. بنابراین، این موضوع به میزان دارایی شما و ریسک پذیری خودتان بستگی دارد.

سوال ۲: من نگرانم پولم یکروزه نابود شود! چه کنم؟

پاسخ: طبق قوانین بورس به طور کلی دامنه نوسانات قیمت یک سهم در روز نمی‌تواند بیشتر از ۵% و یا کمتر از ۵%- باشد. بنابراین دارایی شما در یک یا چند روز از بین نخواهد رفت.

رهاورد۳۶۵ کل بورس

سوال ۳: چه روزهایی می‌توان سهام خرید و فروش کرد؟

پاسخ: به غیر از پنجشنبه و روزهای تعطیل، هرروز از ساعت ۹ صبح الی ۱۲:۳۰ ظهر معاملات سهام انجام می‌شود.

سوال ۴: برای خرید سهام باید کجا بروم؟

پاسخ: به یکی از کارگزاری های بورس اوراق بهادار مراجعه می‌کنید، می‌توانید به رایگان یک کد آنلاین بگیرید و از آن به بعد همه معاملات خود را فقط از پشت کامپیوتر انجام بدهید.

سوال ۵: وقتی من سهام خود را فروختم، چه کسی پول آن را به من می‌دهد؟

پاسخ: سه روز کاری پس از فروش هر سهم و به درخواست شما، کارگزاری مبلغ وجه فروش سهام را به حساب شما واریز می‌نماید.

سوال ۶: اگر من یک سهم را امروز بخرم، آیا می‌توانم آنرا همین امروز بفروشم؟

پاسخ: بله

سوال ۷: آیا می‌توان با خرید و فروش یک سهم در یک روز سود کرد؟

پاسخ: همانطور که گفته شد، دامنه نوسان قیمت یک سهم عموما ۵% و -۵% است، بنابراین اگر یک سهم را با قیمت پایین بخرید و بعد آنرا با قیمت بالاتر بفروشید سود خواهید کرد، البته سود شما باید بیشتر از کارمزد معاملات شما باشد.

سوال ۸: هزینه کارمزد هر معامله چقدر است؟

پاسخ: مبلغ کارمزد برای هر خرید و فروش حدودا ۱.۵% است. یعنی اگر یک سهم را به قیمت هر سهم ۱۰۰ تومان بخرید و آنرا به قیمت ۱,۰۱۵ ریال بفروشید بفروشید، انگار که پول شما هیچ تغییری نکرده است. بنابراین برای خرید سهام باید انتظار بالاتری برای قیمت فروش داشته باشید تا بتوانید سود شناسایی کنید.

سوال ۹: در روزنامه ها و تلویزیون بارها شنیده ام شاخص بورس رشد کرده یا کاهش یافته. شاخص بورس چیست؟

پاسخ: هر بازار بورسی در جهان دارای حداقل یک نوع شاخص است. مثلا در ایران شاخص کل بورس، نماد رشد یا کاهش اکثریت سهامهای بورس ایران است. مثلا شما اگر از سهم کلیه شرکتهای بازار بورس ۱۰۰۰تومان داشته باشید، اگر شاخص بورس ۲% رشد کند، یعنی پول شما مجموعا ۲% رشد کرده است. اصطلاحا به شاخص بورس، دماسنج بازار هم می‌گویند.

سوال ۱۰: آیا ممکن است بخواهم سهامی را بفروشم و کسی آنرا نخرد؟

پاسخ: بله ممکن است، برای جلوگیری از این اتفاق می‌توان سهم هایی را انتخاب کرد که میانگین حجم معاملات آنها در گذشته بالا باشد، اما با توجه به گسترش بازار تقریبا اکثر سهامهای بازار هرروز قابل معامله می‌باشند. ضمنا برای پایین آوردن ریسک خرید و فروش سهام می‌توان سبد سهام تشکیل داد.

سوال ۱۱: سبد سهام چیست؟

پاسخ: سبد سهام یعنی سرمایه خود را به چند قسمت تقسیم کنید و سهام شرکت‌های مختلف را خریداری کنید و به اینصورت، هیچگاه فقط سهم یک شرکت را نخواهید داشت، به این طریق ریسک سرمایه گذاری شما بسیار پایین خواهد آمد. یعنی اگر یک شرکت پس از مدتی زیانده شناسایی شد، فقط بخشی از دارایی شما با کاهش قیمت مواجه خواهد شد.

سوال ۱۲: قیمت سهام را چه کسی تعیین می‌کند؟

پاسخ: خریداران و فروشندگان. یعنی قیمت عرضه و تقاضا. هر چقدر اخبار و اطلاعات بهتری راجع به یک شرکت وجود داشته باشد که نشان دهد آن شرکت سود بیشتری خواهد داشت، تقاضا برای خرید آن سهم بیشتر می‌شود و فروشندگان حاضر نیستند با قیمت پایین آنرا بفروشند، بنابراین قیمت سهم بالاتر خواهد رفت.

سوال ۱۳: قیمت سهم را کجا می‌توان دید؟ آیا باید به تالارهای بورس مراجعه کنم؟

پاسخ: قیمت روزانه هر سهم با جزئیات و همچنین عرضه و تقاضاهای یک سهم را به صورت زنده و با تغییرات لحظه ای می‌توان از سایت سازمان بورس به آدرس www.TSETMC.com مشاهده کرد.

سوال ۱۴: چگونه می‌توانم در بورس سود کنم؟

پاسخ: به دو روش کلی: اول اینکه یک سهم را با قیمت پایین بخرید و آنرا با قیمت بالاتر بفروشید. دوم اینکه یک سهم را بخرید و به صورت سالیانه سود آن شرکت را نقدا دریافت کنید.

سوال ۱۵: شرکت‌های سودده را چگونه شناسایی کنم؟

پاسخ: با تحلیلگری سهام هر شرکت. یا با روش تحلیل بنیادی سهام و یا با روش تحلیل تکنیکی.

سوال ۱۶: تحلیل بنیادی سهام یعنی چه؟

پاسخ: تحلیل بنیادی سهام یا تحلیل Fu dame al به روشی از تحلیل می‌گوییم که در آن با بررسی اطلاعات و صورتهای مالی شرکت، میزان سود آن شرکت را محاسبه کنیم و در صورتی که ما قیمت بالاتری نسبت به قیمت امروز سهم بدست بیاوریم، آن سهم را خواهیم خرید و اگر بدرستی تحلیل کرده باشیم، به زودی بازار آن سهم را با قیمت های بالاتری خواهد خرید و ما می‌توانیم سود شناسایی کنیم.

سوال ۱۷: تحلیل تکنیکی یعنی چه؟

پاسخ: تحلیل تکنیکی یا Tech ical به روشی از تحلیل می‌گوییم که در آن بدون در نظر گرفتن اطلاعات مالی شرکت، فقط با مشاهده نمودار قیمت گذشته هر سهم، می‌توانیم پیش بینی کنیم حرکت آینده سهم چگونه خواهد بود. علم تحلیل تکنیکال یک علم جهانی است که از هزاران بار رفتار حرکتی نمودارهای قیمت سهام بدست آمده است. در واقع با توجه به اینکه عموما انسانها در برخورد با اتفاقات یکسان، عموما واکنش های شبیه به یکدیگر انجام می‌دهند، علم تکنیکال با الگوهای مختلفی شکل گرفته است. این تحلیل در کلیه‌ی بازارهای سهام داخلی و خارجی قابل استفاده است.

سوال ۱۸: تحلیل بنیادی بهتر است یا تحلیل تکنیکال؟

پاسخ: تحلیلگران بنیادی خودشان سود یک سهام را بدست می‌آورد و آنرا خرید می‌کنند. اما یک تحلیلگر تکنیکال با مشاهده نمودار قیمت سهم، می‌تواند آینده را پیش بینی کند. نقطه ورود، نقطه خروج، کف قیمت، سقف قیمت. تحلیل بنیادی سهام هر شرکت نیاز به بررسی و زمان بیشتری دارد اما نتایج مطمئن تری خواهد داشت، ولی تحلیل تکنیکی برای هر سهم بسیار سریعتر انجام می‌شود اما پایه و اساس آن بر مبنای پیش بینی است. اصولا تحلیل گران حرفه‌ای بازار به هر دو علم تحلیل بنیادی و تحلیل تکنیکال تسلط دارند.

سوال ۱۹: برای یادگیری تحلیلی بورس، اول تحلیل بنیادی سهام را آغاز کنم و یا تحلیل تکنیکی؟

پاسخ: شما با هر کدام از دو روش به تنهایی می‌توانید به خرید و فروش سهام بپردازید. این به شما بستگی دارد که ترجیح می‌دهید کدام علم را برای شروع انتخاب کنید. در سوال قبل شرح کاملی از ساختار این دو تحلیل توضیح داده شد. در نهایت می‌توانید اول یکی را آغاز کنید و اگر تمایل به گسترش دانش خود در این زمینه داشتید، روش دیگر را هم یاد بگیرید. هر چند می‌توانید هر دو روش را با هم یاد بگیرید، چون جزئیات مطالب کاملا با یکدیگر متفاوت هستند و هیچ کدام پیش نیاز یکدیگر نمی‌باشند

p ivacy policy

نقشه بازار سایت ره‌آورد ۳۶۵ با ارائه امکاناتی نظیر «فشار عرضه و تقاضا»، «تغییر مالکیت حقیقی و حقوقی»، «حجم مشکوک»، «وضعیت تکنیکال» و «بازدهی» در بازه‌های مختلف زمانی خود را از دیگر سایت‌هایی که چنین امکانی را ارائه می‌دهند متمایز کرده است. این امکانات به فعالین بازار سرمایه کمک می‌کند تا دید گسترده‌تری به نمادها یا صنایع موردنظر خود یا حتی کل بازار داشته باشند و استراتژی معاملاتی دقیق‌تری برای خود ترسیم کنند.

نقشه بازار جزو امکانات پرطرفدار سایت‌هایی است که خدمات پردازش اطلاعات مالی را ارائه می‌دهند. اهمیت آن از این جهت است که در بیشتر مواقع شاخص کل بورس نمی‌تواند وضعیت بازار را با دقت و جزئیات نشان دهد. ولی نقشه بازار کمک می‌کند تا سرمایه‌گذار در سریعترین زمان تحلیل نسبتاً دقیقی از وضعیت بازار به‌دست آورد.

یکی از سایت‌هایی که نقشه بازار بسیار مفصلی در اختیار کاربرانش قرار می‌دهد سایت ره‌آورد ۳۶۵ است. تمایز نقشه بازار این سایت با بقیه سایت‌ها از لحاظ امکاناتی است که در آن فراهم شده است. برخی از این امکانات به شرح زیر هستند:

فشار عرضه و تقاضا می‌تواند به‌‌خوبی عمق سفارشات برای یک نماد را مشخص کند. به آن معنا که کاربر با یک نگاه به نقشه بازار متوجه خواهد شد در هر لحظه برای کدام نمادها صف خرید و برای کدام نمادها صف فروش تشکیل شده است.

مالکیت سهام برای سهامداران حقوقی و ورود و خروج آنها به سهم همیشه برای سرمایه‌گذاران بازار و نوسان‌گیرها حائز اهمیت بوده است و نقش مهمی در صدور سیگنال خرید یا فروش سهم داشته است.

رهاورد۳۶۵ کل بورس

تغییر مالکیت حقیقی و حقوقی در نقشه بازار سایت ره‌آورد ۳۶۵، همانطور که از اسمش پیداست تغییر مالکیت سهم و دست به دست شدن آن بین سهامداران حقیقی و حقوقی را نشان می‌دهد.

اگر سهمی در یک روز معاملاتی حجم معاملات غیرمتعارفی نسبت به آنچه در به‌طور میانگین در گذشته داشته است را تجربه کند، چنین اتفاقی می‌تواند سیگنال مهمی برای خریدار یا فروشنده آن سهم باشد.

در نقشه بازار ره‌آورد ۳۶۵ کاربر با یک نگاه اجمالی می‌تواند تشخیص دهد که در کدام نمادها حجم معاملات بیش از میانگین همیشگی‌اش است و با بررسی علت این موضوع نسبت به خرید، فروش یا نگهداری آن سهم اقدام کند.

اندیکاتورها همیشه عصای دست فعالین بورس بوده‌اند. تنها مشکل آن است که تعداد این اندیکاتورها زیاد و یادگیری همه آنها هم بسیار زمانبر و مشکل است. از امکاناتی که نقشه بازار ره‌آورد ۳۶۵ در اختیار کاربر قرار می‌دهد آن است که برای هر نماد براساس تحلیل تکنیکالی که از همه اندیکاتورهای موجود به‌دست آمده است سیگنال خرید یا فروش صادر می‌کند. البته ذکر این نکته ضروری است که اقدام به خرید یا فروش سهم تنها براساس سیگنال به‌دست آمده از اندیکاتورها چندان حرفه‌ای نیست. ولی این سیگنال‌ها کمک بزرگی برای معامله‌گران هستند که می‌توانند عوامل تکنیکال یا بنیادی را تایید یا رد کنند.

به‌جز بازدهی روزانه که در همه نقشه‌های بازار وجود دارد، ره‌آورد ۳۶۵ بازدهی براساس بازه‌های زمانی مختلف را هم در سایت خود قرار داده. این بازه‌های زمانی شامل سالانه، شش ماهه، سه ماهه،‌ ماهانه، هفتگی و روزانه هستند. همانطور که ملاحظه می‌کنید این بازه‌های زمانی بسیار متنوع هستند و حتی می‌توان از آنها برای تحلیل‌های پژوهشی بازار بهره برد.

 نقشه بازار یکی از بهترین امکاناتی است که رصد بازار را برای سرمایه‌گذاران فراهم می‌کند و می‌‌تواند احتمال موفقیت آنها در سرمایه‌‌گذاری را افزایش دهد. نقشه بازار سایت ره‌آورد ۳۶۵ یکی از کامل‌ترین امکاناتی است که سایت‌های اینچنینی در اختیار کاربران خود قرار می‌دهند. برای بازدید از آن می‌توانید به قسمت نقشه بازار در  سایت ره‌آورد ۳۶۵ مراجعه کنید.

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به دنیای بورس است و استفاده از محتوای آن با ذکر منبع بلامانع است.رهاورد۳۶۵ کل بورس

خرید شامپو تریاک دکتر اسکین خرید شامپو تریاک

a Op io s = ‘key’ : ‘cca84b369ca46bd0ff88837f818f6873’, ‘fo ma ‘ : ‘if ame’, ‘heigh ‘ : 60, ‘wid h’ : 468, ‘pa ams’ : ; docume .w i e(” ‘ip ‘);

رهاورد۳۶۵ کل بورس