آزمایش ازدواج چیست


آزمایش ازدواج چیست

آزمایشگاه پارس طب | لیست آزمایش های اجباری قبل از ازدواج شامل : آزمایش تالاسمی و آزمایش عدم اعتیاد و آزمایش بررسی بیماری سفلیس


آزمایش تشخیص HPV
آزمایش های اختیاری قبل از ازدواج

آزمایش های اجباری پیش از ازدواج

انجام آزمایش های زیر قبل از ازدواج ضروری می باشد و بدون انجام آن امکان عقد رسمی و محضری وجود ندارد. برای انجام آزمایش های اجباری قبل از ازدواج نیازی به ناشتا بودن نیست. در آزمایشگاه های معرفی‌شده توسط دفاتر ثبت ازدواج، زوجین فقط از نظر این سه حالت مورد بررسی قرار می‌گیرند:

آزمایش تالاسمی

یک آزمایش CBC (شمارش سلول‌های قرمز خون)  از نمونه خون گرفته شده از آقایان انجام می‌شود. در صورت غیر نرمال بودن این تست از خانم ها نیز نمونه خون گرفته می‌شود و آزمایش CBC انجام میشود. اگر نتیجه آزمایش غیر نرمال باشد (آزمایش CBC هر دونفر MCV

اگر HbA23.5  در هر دو نفر باشد، و زوجین ناقل سالم (مبتلا به تالاسمی مینور) می باشند و حتما باید مشاوره ژنتیکی ویژه انجام دهند زیرا احتمال اینکه نوزاد آنها مبتلا به تالاسمی ماژور باشد، بالا می باشد (در حدود ۲۵ درصد) که با مشکلات بسیار زیادی مواجه خواهند شد و طول عمر این افراد کاهش پیدا می کند. در واقع با ازدواج یک خانم و آقاي مبتلا به تالاسمی مینور، در هر بارداري، ۲۵ درصد احتمال ماژور بودن و ابتلاي جنین به بیماري، ۵۰ درصد احتمال ناقل بودن و ۲۵ درصد احتمال سالم بودن آن وجود دارد.

اگر در هریک از این افراد یا در هر دو نفر HbA2

آزمایش عدم اعتیاد

برای انجام این آزمایش نمونه ادرار از هر دو نفر گرفته می شود. از مصرف بعضی از داروها مانند دارو های کدئین دار از یک هفته قبل از انجام آزمایش خودداری کنید. درصورتیکه داروی خاصی مصرف می کنید حتما قبل از انجام آزمایش با پزشک خود مشورت کنید تا در صورت امکان از چند روز قبل از انجام این تست مصرف آن را متوقف کنید.

آزمایش بررسی بیماری سفلیس

آزمایش VDRL برای بررسی فرد از نظر ابتلا به بیماری سفلیس که یک بیماری مقاربتی عفونی است انجام می شود. انجام این تست برای آقایان الزامی می باشد. عامل ایجاد کننده این بیماری یک نوع باکتری به نام ترپونما پالیدوم می‌باشد. افراد مبتلا می‌توانند سال‌ها بدون بروز هیچ علائمی ناقل این بیماری باشند.راه انتقال اصلی این بیماری از طریق رابطه جنسی می باشد اما از طریق تماس مستقیم پوستی یا غشای مخاطی با زخم‌های فرد بیمار(شانکر) نیز از فردی به فرد دیگر انتقال می‌یابد.  همچنین این بیماری می‌تواند از طریق مادر به جنین نیز انتقال یابد.

آزمایش های STD ،HIV، هپاتیت B و C، آزمایش های مربوط به بیماری‌های ژنتیکی و ناباروری در لیست آزمایش های اختیاری قبل از ازدواج هستند و درصورت درخواست زوجین انجام میشوند.

مطالب مرتبط

آزمایش های مورد نیاز برای تشخیص آکنه

بیماری کبد چرب الکلی

دیابت چگونه تشخیص داده می شود؟

تشخیص پروستات با آزمایش

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه

نام

ایمیل

وب‌ سایت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

آزمایش ازدواج چیست